Detal nameštaj Srbija

Tradicija duga pola veka

Naša porodična tradicija izrade kvalitetnog nameštaja počela je još 1971. godine u srpskom mestu Osečina, u blizini grada Valjeva. Od skromnih početaka i jedne samostalne zanatske radnje koju je osnovala porodica Todorović, porodični biznis se zahvaljujući kvalitetu i profesionalnom radu transformisao u privatno preduzeće i decenijama se razvijao i napredovao do današnje kompanije Detal.

Naša fabrika danas zauzima prostor od 6000 kvadratnih metara na posedu od tri hektara. U njoj radi više od 100 radnika među kojima su visoko kvalifikovani inženjeri i dizajneri, i stručno obučeni majstori. Uz najsavremeniju opremu i vrhunski tim, dnevni proizvodni kapacitet kompanije Detal je 100 sofa i 300 stolica, sa kojim lako zadovoljava potrebe za velikim količinama nameštaja na svakom tržištu.

Kvalitet koji je prepoznat svuda u svetu

Do 2000. godine kompanija se razvijala samo na domaćem tržištu i tržištu bivše Jugoslavije, a zatim se orijentisala i ka izvozu. Zahvaljujući kvalitetu proizvoda, ažurnosti i dobroj saradnji sa klijentima, kompanija je proširila svoje prodajne aktivnosti na tržišta širom Evrope i postala konkurentna i po kvalitetu i po ceni.

Osim što smo prisutni u Srbiji, naše stolice, sofe i ostali tapacirani nameštaj izvozimo i u Grčku, Holandiju, Italiju, Francusku i Nemačku. U Holandiji smo prisutni već više od 10 godina, a u Amsterdamu imamo svoj izložbeni salon. Mnogi svetski hoteli, restorani i domaćinstva prepoznali su kvalitet naših proizvoda i opredelili se da svoje enterijere oplemene upravo našim nameštajem, što je najbolja potvrda kvaliteta i kredibiliteta koji smo decenijama gradili.

Svaki komad našeg nameštaja pažljivo je proizveden od strane vrhunskih majstora i krasi ga identičan kvalitet bez obzira da li je namenjen za domaće ili strano tržište. Posvećenost, profesionalnost i ljubav prema kvalitetnom nameštaju prenose se sa generacije na generaciju u kompaniji Detal i utkani su u svaki proizvedeni model. To je ujedno i naša poslovna filozofija zahvaljujući kojoj smo postali jedan od retkih privatnih proizvođača nameštaja koji može da se pohvali tradicijom dugom gotovo pola veka.