DETAL BARSKE STOLICE
Funkcionalan i atraktivan komad nameštaja za moderne enterijere

Atraktivna i elegantna, barska stolica predstavlja nezaobilazan element enterijera barova i kafića, restorana i hotela, kao i pažljivo stilizovanih domova u kojima je na ceni funkcionalan i odvažan dizajn. Kvalitetna barska stolica nije samo izuzetno praktičan komad nameštaja, već i istančan dizajnerski element koji vrhunskom estetikom obogaćuje prostor. Velika raznovrsnost modela koje nudi kompanija Detal omogućava da se ovaj tip stolica u potpunosti prilagodi različitim vrstama enterijera, bilo da se radi o ugostiteljskim objektima ili životnom prostoru, kao i širokoj lepezi stilova.
 

Kompanija Detal izdvaja se na tržištu sa svojom ponudom barskih stolica modernog dizajna pre svega po visokom kvalitetu i pristupačnoj ceni. Kao vrhunski proizvođač nameštaja, Detal proizvodi elegantne barske stolice napravljene od različitih drvenih materijala, kao što su hrast, jasen ili bukva, koje su dostupne u velikom broju boja i kvalitetnih materijala za tapaciranje. Proizvedene po najvišim standardima, Detal barske stolice svoju osnovnu primenu nalaze u profesionalnoj upotrebi, odnosno u enterijerima restorana, hotela i kafića, ali su idealan izbor i za sve koji žele da oplemene izgled svojih kućnih barova.

barske-stolice-jarno-glad

Šta treba znati pre kupovine barskih stolica

Barske stolice treba da budu izrađene od čvrstih i izdržljivih materijala i lake za čišćenje i održavanje. U ugostiteljstvu gde postoji velika frekvencija korišćenja naročito je važno odabrati kvalitetne i otporne materijale koji će izdržati čestu upotrebu, i istovremeno pružiti nameštaju elegantnu i atraktivnu notu. Sve naše stolice proizvedene su po najvišim standardima i odgovoriće svim zahtevima profesionalne upotrebe.

Za izradu barskih stolica koristimo isključivo tvrdo drvo, i to višeslojni furnirski otpresak od bukovog, jasenovog ili hrastovog drveta. Sedišta su napravljena od tvrdih ili elastičnih površina sa sunđerom i presvučene kvalitetnom eko kožom ili štofom, ili finom prirodnom kožom i dolaze u velikom izboru boja koje se lako mogu uskladiti s postojećim dizajnom enterijera. Vrhunska izrada i kvalitetni materijali čine dobitnu kombinaciju kojom se postiže uglađen izgled, a istovremeno obezbeđuje besprekorna udobnost.

linn-bar-barske-stolica
apple-arm-bar-chair-barske-stolice

Barske stolice za toplo i elegantno opremanje ugostiteljskih objekata

Drvo i koža je proverena kombinacija koja pruža dodir luksuza i topline svakom prostoru. Izvrsni materijali i sveden dizajn koji odiše elegancijom omogućavaju da se Detal barske stolice uklope u razne stilove enterijera ugostiteljskih prostora, bilo da se radi o klasičnom, modernom, industrijskom, retro ili nekom drugom stilu enterijera. Kompanija Detal nudi rešenje za sve potrebe profesionalne upotrebe: za opremanja hotelskih barova i salona, restorana i kafe barova, kao i raznih drugih ugostiteljskih i poslovnih prostora, poput prodajnih štandova.

Komercijalne barske stolice su odlično rešenje za sedenje za šankom ili barskim stolom, čije prednosti treba iskoristiti jer imati gosta blizu šanka, čak i ako samo čeka na sto, je sjajan način za povećanje prometa. Detal barske stolice dolaze u širokoj ponudi materijala za sedište i ram, čime će osigurati perfektno uklapanje u dekor, kao i prijatan boravak i atmosferu u objektu.

Barske stolice za sofisticiran izgled kućnih barova

Bilo da je vaš dom veliki ili mali, ako imate otvorenu dnevnu prostoriju u kojoj su smeštene kuhinja, trpezarija i dnevna soba, šank je sjajan način da se ove zone povežu, ali i pruži prostoriji dodatna funkcija. Praktičan šank sa barskim stolicama postaje mesto za doručak, brzi obrok, kao i prostor za organizovanje zabave ili druženje tokom pripreme obroka. Barske stolice su centralni element koji pruža karakter ovom prostoru i stoga je važno posvetiti pažnju izboru pravog modela. Detal nudi širok spektar modela barskih stolica koje će zadovoljiti vaše potrebe i učiniti da vaš kućni bar izgleda prefinjeno i moderno.

 

barske-stolice-lisa-2
barske-stolice-lisa-arm

Kako odabrati savršenu barsku stolicu?

Prvo i osnovno pitanje koje postavi svako ko traga za kvalitetnom, funkcionalnom i dizajnerski besprekornom barskom stolicom jeste:  “Kako izabrati onu koja savršeno odgovara sopstvenom objektu, domu ili specifičnim potrebama?”. Upravo vodeći se željom da zadovolji najrazličitije potrebe, kompanija Detal razvila je asortiman koji sadrži veliki izbor različitih modela barskih stolica koje će zadovoljiti čak i najprobirljivijeg kupca.

 

Veliki izbor modela barskih stolica za svaki enterijer

Sa četiri različita modela barskih stolica koja se nalaze u našoj ponudi, odabir savršene barske stolice za vaš poslovni ili životni prostor nikada nije bio lakši. Dostupni su standardni i lux modeli u različitim visinama, bojama i materijalima, kao i modeli sa naslonom ili bez, a u nastavku vam predstavljamo sve modele i preporuke koje će vam olakšati izbor.