DETAL NAMEŠTAJ: Dizajn koji osvaja kvalitetom, stilom i komforom

Dizajn enterijera, bilo da se radi o našem stambenom ili poslovnom prostoru, dosta otkriva o nama i našem poslovanju. Kako je uređen prostor je prvo što neko primeti kada uđe u naš dom, kancelariju, restoran ili hotel, a nameštaj igra ključnu ulogu u postizanju prijatne i privlačne atmosfere i kreiranju izgleda koji šalje pravu poruku našim gostima ili klijentima. Detal zna koliko je važan prvi utisak i zato će vas nameštaj iz naše proizvodnje već na prvi pogled i korišćenje osvojiti svojim izuzetnim kvalitetom i izvrsnim stilom, kao i savršenom udobnošću. U ponudi je veliki i raznovrstan izbor, na vama je da odaberete onaj komad nameštaja koji će na savršen način odražavati željeni karakter i stil.

 

Kompanija Detal se ističe na tržištu sa svojim proizvodima vrhunskog kvaliteta koji su dostupni uz pristupačne cene. Detal je vrhunski proizvođač nameštaja čiji proizvodi objedinjuju izvrsnu funkcionalnost, prefinjenu estetiku i ultimativni komfor.

Osnovna namena svih naših proizvoda je prvenstveno za profesionalnu upotrebu, odnosno za restorane, hotele, barove i kafiće i zato su naše stolice, fotelje i sofe proizvedene po najvišim standardima za profesionalnu upotrebu. Pored ugostiteljskih i drugih poslovnih prostora, Detalov nameštaj idealan je i za sve koji žele da opreme enterijere svojih domova i učine ih elegantnijim, atraktivnijim i komfornijim.

sofe

Kako do idealnog nameštaja za vaš prostor

Vodeći se željom da odgovori na najrazličitije potrebe, kompanija Detal razvila je asortiman nameštaja za profesionalnu i privatnu upotrebu koji će zadovoljiti čak i najprobirljivijeg kupca. Detal pažljivo prati potrebe svojih kupaca i svoju ponudu rado prilagođava svim vašim potrebama i željama.

U našoj ponudi je veliki izbor različitih modela stolica, sofa, fotelja i barskih stolica koje se izrađuju od isključivo tvrdog drveta, kvalitetnih završnih materijala i dolaze u širokoj lepezi boja. Ako tragate za idealnom foteljom ili barskom stolicom za vaš restoran ili želite da uredite vašu trpezariju ili dnevnu sobu, Detal vam pruža mogućnost da se zabavite birajući između mnoštva različitih formi, kože, štofa ili vrste drveta i na taj način učestvujete u kreiranju savršenog komada nameštaja.

Sav nameštaj iz Detalove proizvodne napravljen je od 100% bukovog drveta, ali pružamo mogućnost da se za izradu bilo kog komada nameštaja koristi i drvo hrasta ili jasena, ukoliko to kupac želi. Na raspolaganju su vam saveti i predlozi našeg tima stručnjaka koji će učiniti da svaki vaš izbor bude lakši i nepogrešivo dođete do idealnog nameštaja za vaš prostor.

 

 

Savršen spoj estetike i komfora u dizajnu DETAL STOLICA

Dobro dizajnirana stolica predstavlja svojevrsni deo identiteta svakog restorana, kafića, dečije igraonice, luksuznog hotela i kancelarija. Stolica predstavlja ukras u enterijeru koji svojim prefinjenim dizajnom, vrhunskom izradom i kvalitetnim materijalima utiče na to da prostor izgleda lepše i atraktivnije.

Stoga su sve Detal stolice proizvedene tako da kvalitet, trajnost i ugodno iskustvo korišćenja uvek budu na prvom mestu. U bogatoj ponudi modela možete pronaći stolice elegantnog i svedenog dizajna koje se savršeno uklapaju u bilo koji prostor, kao i prefinjene i moderno stilizovane stolice koje će vas navesti da se zaljubite u njihov atraktivan i šarmantan dizajn.

Kompletnu ponudu Detal stolica možete pronaći u tekstu pod nazivom DETAL STOLICE: Savršen spoj estetike i komfora.

 

 

 

Funkcionalne i atraktivne DETAL BARSKE STOLICE

Barske stolice su atraktivan i elegantan komad nameštaja koji igra nezamenjivu ulogu u enterijerima kafića, restorana i barova, a neretko krasi i enterijere naših domova, čineći da otvoren prostor kuhinje i trpezarije povezanim u jednu modernu i funkcionalnu celinu.

U širokoj Detalovoj ponudi nalaze se četiri vrste kvalitetnih barskih stolica, među kojima su praktične i uklopive barske stolice bez naslona koje štede prostor i olakšavaju kretanje u manjim prostorijama. Za veću podršku i stabilnost tu su barske stolice sa naslonom i barske stolice sa rukonaslonom koje čine da prostor deluje još atraktivnije, dok će lux modeli barskih stolica zadovoljite sve potrebe i najzahtevnijih kupaca.

Kompletnu ponudu Detal barskih stolica možete pronaći u tekstu pod nazivom BARSKE STOLICE: Funkcionalan i atraktivan komad nameštaja za moderne enterijere.

 

 

Moderne i retro DETAL SOFE

Jedan od najbitnijih zadataka, bilo da se radi o uređenju dnevne sobe, poslovnog prostora, hotelskog lobija ili apartmana, jeste odabir sofe. Ona predstavlja jedan od centralnih elemenata prostora koji svakodnevno koristimo. Sofa je najčešće fokusna tačka prostorije i svojim izgledom u velikoj meri diktira stil enterijera.

Idealna sofa je ona koja perfektno balansira između funkcionalnosti, stila i komfora, i ta ideja prožeta je kroz dizajn svake sofe kompanije Detal. U našoj ponudi je veliki i raznovrstan izbor modela sofa koji obuhvata nezaobilazne dvosede i trosede, funkcionalne ugaone garniture, kao i modele sofa sa mehanizmom koji pružaju dodatnu površinu za spavanje. Sofe za ugostiteljske objekte su praktične, pogodne za kreiranje društvene atmosfere i prijatnog ambijenta, dok atraktivne oble sofe unose dinamiku u svaki prostor.

Kompletnu ponudu Detal sofa možete pronaći u tekstu pod nazivom DETAL SOFE: Moderan i retro dizajn za enterijer iz snova.

 

Svestrane i prilagodljive DETAL FOTELJE

Dobro odabrana fotelja može biti centralni ukras bilo kog prostora i može dosta poboljšati već postojeći dekor. Sjajan dizajn Detal fotelja pruža mogućnost lakog prilagođavanja raznim tipovima enterijera, stoga se mnogi modeli mogu savršeno uklopiti kako u stambene, tako i u poslovne prostore.

Detal u svojoj ponudi ima veliki izbor modela fotelja koje odlikuje unikatna i prefinjena forma. Modeli raskošnih dimenzija i odvažnog dizajna nude ultimativnu udobnost u stambenim i poslovnim prostorima, dok će elegantni modeli za enterijere prefinjenih restorana, barova i domova svojim dizajnom oplemeniti svaki prostor.

Kompletnu ponudu Detal fotelja možete pronaći u tekstu pod nazivom DETAL FOTELJE: Svestran dizajn koji pruža karakter prostoru.