DETAL SOFE
Moderan i retro dizajn za enterijer iz snova

Odabir sofe jedan je od najbitnijih zadataka prilikom uređenja svakog enterijera. One svakom prostoru daju specifičan karakter, predstavljaju jedan od centralnih elemenata u prostoru, a neretko imaju i presudnu ulogu u kreiranju kompletnog ambijenta u enterijeru. Stoga je kompanija Detal sa posebnom pažnjom kreirala bogatu i raznovrsnu ponudu sofa koje će zadovoljiti potrebe čak i najzahtevnijih i najprobirljivijih kupaca jer su upravo sofe neretko prvi komad nameštaja za koji se opredeljujemo prilikom uređenja svog životnog ili poslovnog prostora.

To je komad nameštaja koji zauzima veliki i centralni deo prostorije kroz koju se najčešće prolazi i provodi značajan deo vremena. Sofa svojim izgledom diktira stil cele prostorije jer je najčešće fokusna tačka svake dnevne sobe ili salona. Koristi se svaki dan i zato je njena udobnost važna isto koliko i izgled. Sofa treba da bude istovremeno šik i udobna, ali i savršeno prilagođena potrebama korisnika i enterijeru u kojem se nalazi kako bi u potpunosti ispunila svoju namenu.
Idealna sofa je upravo ona koja perfektno balansira između funkcionalnosti, stila i komfora, i ta ideja prožeta je kroz dizajn svake sofe kompanije Detal. Sa svojom raznovrsnom ponudom, Detal može da obezbedi odgovarajući model za svaki životni ili poslovni prostor. Uz veliki izbor boja, materijala i stilova, sofe iz naše ponude savršeno će se uklopiti u svaki enterijer i učiniti ga privlačnijim.
Naši proizvodi prvenstveno su namenjeni za profesionalnu upotrebu i proizvedeni su po najvišim standardima, i stoga se Detal sofe mogu pohvaliti vrhunskim kvalitetom. Izvrsni materijali, perfektan način izrade i pristupačne cene čine da Detal sofe budu idealan izbor za enterijere restorana, hotela, barova i kafića, ali tu se njihova upotreba ne završava. Sofe prefinjenog i elegantnog, ili pak kreativnog i odvažnog dizajna pomoći će vam da oplemenite enterijer vaše dnevne ili spavaće sobe i ostvarite svoje ideje o domu iz snova.

sofa-oor
sofa-lake-2-seating

Kako odabrati idealnu sofu

Postoji mnogo elemenata koji čine da jedna sofa postane atraktivan i poželjan komad nameštaja, ali jedna od najbitnijih stvari o kojoj treba da vodite računa prilikom kupovine sofe je njena svrha. Razmislite da li ćete sofu prvenstveno koristiti kao mesto za konverzaciju i sastanke, za opuštanje kod kuće ispred televizora ili je potrebno da ponudi i dodatne funkcije, poput površine za spavanje.

Od vaših želja i potreba zavisiće i vaš izbor sofe sa odgovarajućom mekoćom, dubinom sedišta i visinom naslona sofe, ali i izbor tkanine za sofu. Prikladan materijal – koža, platno ili štof obezbediće da vaša sofa osim lepog izgleda i komfora, ima i dug životni vek i pored čestog korišćenja.

Velika kolekcija sofa za moderan enterijer

Uz veliki i raznovrstan izbor modela sofa, kao i pomoć stručnjaka iz kompanije Detal, lako ćete doći do savršenog modela za vaš poslovni ili životni prostor. U ponudi je širok asortiman koji pokriva najrazličitije stilove i namene, od sofa prefinjenog dizajna idealnih za elegantne enterijere hotelskih salona, poslovnih prostora i domova, preko funkcionalnih klupa namenjenih za restorane, barove i trpezarije, do udobnih kaučeva savršenih za porodična okupljanja i relaksaciju ispred televizora ili odmor na dodatnim površinama za spavanje.

sofa-viktor